رد شدن در گزینش نیروی انتظامی موضوع مهمی است که برخی افراد پس از حضور در آزمون های استخدام، با آن مواجه می شوند. دلایل مردودی در این گزینش ها با توجه به نمرات کسب شده در بخش های مختلف آن است که می تواند ناشی از ناتوانی جسمی، عدم پاسخگویی به سوالات و ... باشد. معمولا افرادی که در این گزینش ها رد شده اند می توانند درخواستی مبنی بر اعتراض به رد شدن ثبت نموده و آن را پیگیری نمایند.
برای مشاوره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش نیروی انتظامی
برای مشاوره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش نیروی انتظامی
متقاضیان فراوانی تلاش می کنند تا شانس پذیرفته شدن در یک جایگاه شغلی در مجموعه نیروی انتظامی را بدست آورند. استخدام شدن در نیروی انتظامی شامل گذراندن چندین بخش گزینش می باشد که توسط کارشناسان انجام می شود اما آنچه که این استخدام را تحت تاثیر قرار می دهد، اطلاع از نحوه گزینش در این استخدام ها می باشد؟ و موضوع مهم تر اینکه آیا افراد می توانند به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی و همچنین دلایل مردودی اعتراض کنند؟
گزینش نیروی انتظامی در چند مرحله مختلف صورت می گیرد که در نهایت مجموع نمرات کسب شده در هر بخش به عنوان نمره داوطلب اعلام شده و افرادی که به نتیجه این گزینش ها اعتراض دارند، می توانند درخواست اعتراض خود را ثبت نمایند. اما ثبت درخواست اعتراض به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی به چه صورتی انجام می گیرد؟ این سوال و موضوعات مشابه در این خصوص مواردی هستند که در متن مفصل مورد بررسی قرار گرفته و همچنین به تمامی جزئیات مربوط به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی، دلایل رد شدن، رد شدن در معاینات پزشکی و سایر موارد پرداخته شده است.
طی سال های گذشته شرط اصلی برای پذیرفته شدن آزمون های استخدامی و جذب شدن در جایگاه های شغلی نیازمند گذراندن آزمون گزینش می باشد. کلیه افراد متقاضی استخدام در مراکز و سازمان ها باید بر اساس قانون آن مجموعه مراحل گزینش خود را طی نموده و در صورت قبولی در این بخش، به افراد اجازه داده می شود که در جایگاه شغلی مشغول به کار شوند. بنابراین مسئولان استخدام دانشگاه افسری نیروی انتظامی نیز مجموعه ای از قوانین و شرایط را برای انجام گزینش داوطلبان متقاضی استخدام، در نظر گرفته اند تا بر اساس این موارد صلاحیت افراد برای وارد شدن به این محیط کاری را بسنجند.
با توجه به اینکه حوزه فعالیت نیرو های انتظامی حساس است و وارد شدن به این سیستم تا حد فراوانی همراه با سخت گیری می باشد، لذا متقاضیان استخدام در این مجموعه ها، شرایط سختی را برای گذراندن گزینش محلی، گزینش عقیدتی – سیاسی و گزینش های پزشکی نیز دارند.در نهایت با توجه به نمرات کسب شده در هر بخش امتیاز افراد تعیین شده و افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی شده باشند، می توانند در نیروی انتظامی مشغول به کار شوند. اما موضوع مهم در این جا مربوط به بحث رد شدن در گزینش نیروی انتظامی و دلایل مردودی است که در بسیاری موارد داوطلبان را درگیر می کند.
معمولا رد شدن در گزینش نیروی انتظامی جزو آخرین مراحل استخدام در این مراکز است و برخی افراد که نمره قبولی را در گزینش های محلی، پزشکی و ... را کسب نکرده باشند با رد شدن در این گزینش مواجه می شوند. مسئولان استخدام و جذب افراد جدید در مراکز نیروی انتظامی، امکانی را برای ثبت درخواست اعتراض نسبت به رد شدن در گزینش این مراکز فراهم آورده اند و متقاضیان استخدام که به هر دلیلی با گزینه رد شدن در گزینش نیروی انتظامی روبرو شده اند، می توانند درخواست اعتراض خود را ثبت نمایند.
کارشناسان در این مراکز پس از بررسی پرونده داوطلبان نتیجه درخواست وی را همراه با دلایل موجه به او اطلاع می دهند. با توجه به قوانین و شرایط موجود در مراکز نیروی انتظامی، معمولا افرادی که با گزینه رد شدن در گزینش نیروی انتظامی مواجه می شوند، امکانی برای بازگرداندن این شرایط ندارند و در صورت برخورد با این موضوع، شانس ورود به نیروی انتظامی را از دست خواهند داد.
همان طور که گفته شد، گزینش در نیروی انتظامی در چندین بخش انجام می شود و افراد می بایست خود را برای کلیه این مراحل آماده نمایند تا با موضوع رد شدن در گزینش نیروی انتظامی روبرو نشوند. آزمون گزینش داوطلبان شرکت کننده در استخدام نیروی انتظامی در هر بخش توسط کارشناس مربوطه انجام می گیرد و نمره هر فرد به صورت جداگانه ثبت می گردد. در صورتی که داوطلبان شرایط استخدام نیروی انتظامی را نداشته باشند در وهله اول رد می شوند.
در ادامه مجموع نمره کسب شده افراد حاصل از جمع کلیه نمرات کسب شده در هر بخش است و در انتها افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره های قبولی شده باشند، می توانند برای حضور در مراحل بعدی آماده شوند که در این بخش دلایل رد شدن در گزینش نیروی انتظامی و همچنین دلایل مردودی مورد بررسی قرار گرفته است.
اولین و اصلی ترین دلیل برای رد شدن در گرینش نیروی انتظامی، نداشتن سلامت جسمانی تعیین شده در بخش گزینش پزشکی است. افرادی که در انجام تست های ورزشی، تست های درمانی و ... هر گونه نقصی را داشته باشند، نمی توانند نمره قبولی این بخش را کسب کرده و در نهایت از حضور در این جایگاه حذف خواهند شد. در ادامه به دلایل رد شدن در گزینش نیروی انتظامی می توان مواردی مربوط به داشتن سوء سابقه های کیفری، سابقه محکومیت و ... را نام برد که یکی دیگر از دلایل مردودی و همچنین دلایل رد شدن افراد از گزینش نیروی انتظامی می باشد.
ناتوانی در پاسخگویی به سوالات مطرح شده در بخش اعتقادی نیز می تواند یکی دیگر از دلایل اصلی رد شدن در گزینش نیروی انتظامی باشد که نتیجه نهایی گزینش را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، نتیجه گزینش های محلی هم می تواند تا حدودی بر نتیجه نهایی گزینش تاثیر داشته باشد. هر چند این موضوع نمی تواند عامل اصلی رد شدن در گزینش نیروی انتظامی باشد. با توجه به حساسیت موضوع در انجام گزینش نیروی انتظامی، افراد باید با آمادگی کامل در این بخش حضور پیدا کنند تا شانس پذیرفته شدن در این گزینش ها را داشته باشند.
یکی از مهم ترین بخش های استخدام در مراکز انتظامی کشور، معاینات پزشکی است که در چندین بخش انجام گرفته و سلامت افراد از چندین جهت مورد بررسی قرار می گیرد. معمولا معاینات پزشکی در مراکز انتظامی کشور از طریق پزشک های معتمد صورت گرفته و با نظر نهایی این افراد است که نتیجه گزینش پزشکی افراد اعلام می گردد.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) نیز مجموعه ای از قوانین و شرایط را برای افرادی که تمایل به وارد شدن به این مراکز را دارند، در سایت استخدام نیروی انتظامی به نشانی gozinesh.police.ir در نظر گرفته است تا بر اساس این موارد سلامت افراد سنجیده شده و تصمیم نهایی در خصوص جذب یا رد این افراد اعمال شود.
مسئولان استخدام در نیروی انتظامی مجموعه ای از فاکتور ها را در نظر می گیرند تا متناسب با این موارد سلامت افراد سنجیده شود. لیست فاکتور های مد نظر برای استخدام شدن در نیروی انتظامی یا در اصل دلایل رد شدن افراد در گزینش به شرح زیر می باشد:
انجام نوار قلب
بررسی سلامت دهان و دندان
تست سلامت بینایی
تست سلامت شنوایی
سلامت عمومی شامل: قد، وزن، سلامت استخوان و عضلات، سلامت پوست، بررسی عملکرد اعضای بدن و ...
علاوه بر موارد ذکر شده در این لیست داوطلبان می بایست در انجام تست ورزش نیز شرکت کرده و متناسب با هدف تعیین شده سلامت جسمانی خود را نشان دهند. در این مورد معمولا حد مشخصی از دو، دراز نشست، شنا و ... را مشخص کرده و افراد موظف به انجام آن می باشند، تا نمره بخش سلامت جسمانی بر اساس این موارد تعیین شده در نهایت با دیگر امتیازات فرد جمع شده و نمره نهایی داوطلب اعلام گردد.
در صورتی که افراد نتوانند در هر کدام از بخش های ذکر شده در این لیست نمره قابل قبولی کسب کنند با گزینه رد شدن در معاینات پزشکی ناجا مواجه خواهند شد و شانس جدیدی برای اصلاح آن نخواهد داشت. رد شدن در گزینش نیروی انتظامی در اثر رد شدن در معاینات پزشکی ناجا موضوعی است که روزانه افراد فراوانی با آن بر خورد می کنند و به عنوان دغدغه ای برای بسیاری از متقاضیان استخدام در ناجا مطرح می شود.
معمولا سامانه های معتبر استخدامی امکاناتی از قبیل پیگیری مراحل، اعتراض به نمرات ثبت شده و ... را در اختیار کاربران خود قرار می دهند تا افراد بتوانند با مراجعه به این بخش ها درخواست های خود را ثبت نمایند. یکی از اصلی ترین بخش های مربوط به زمان استخدام نیروی انتظامی، ثبت اعتراض به نتایج اعلام شده، می باشد که معمولا افراد فراوانی اقدام به ثبت این اعتراضات می کنند.
اعتراض به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی و پیگیری دلایل مردودی در گزینش این مجموعه ها، موضوعی است که عموما افراد پس از اعلام نتایج استخدام ناجا به دنبال انجام آن هستند و همواره سوال اصلی این افراد این است که چگونه می توان اعتراض خود را نسبت به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی اعلام کرد؟
با توجه به اینکه بخشی از مراحل استخدامی در نیروی انتظامی از طریق مراجعه های حضوری صورت می گیرد، لذا افرادی که نسبت به نتایج گزینش اعلام شده اعتراض دارند، این موضوع را با مراجعه حضوری به دفاتر ناجا انجام می دهند. پس از حضور در این دفاتر، متن اعتراض خود را همراه با دلایل و مستندات به کارشناسان آن بخش ارائه داده و در انتظار اعلام نتیجه این درخواست می مانند.
از طرف دیگر، متقاضیانی که تمایل به ثبت اعتراض به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی را دارند، می توانند با مراجعه به سامانه های اینترنتی این مراکز درخواست اعتراض خود را ثبت نموده و جهت ادامه پیگیری دلایل مردودی خود در انتظار پاسخ این مجموعه باشند.
از آنجایی که استخدام و گزینش ها در نیروی انتظامی با حساسیت و وسواس فراوانی انجام می گیرد، لذا معمولا درخواست های اعتراض افراد با پاسخ منفی همراه است و کارشناسان این مجموعه دلایل قطعی و موجهی برای رد شدن در گزینش نیروی انتظامی داوطلبان ارائه می دهند. اما با توجه به شرایط و احتمالات موجود، افراد تلاش می کنند تا با ثبت درخواست اعتراض خود، شانسی برای اصلاح گزینه رد شدن داشته باشند.
افراد همواره تلاش می کنند، تا بتوانند در جایگاه های شغلی متناسب با علایق خود مشغول به کار شده و شانس داشتن یک فرصت شغلی را داشته باشند. اما برای به دست آوردن این فرصت باید از نحوه شرکت در آزمون و شرایط استخدام دانشگاه علوم انتظامی امین اطلاع کسب کرد تا گزینه رد شدن در گزینش مواجه نشوند. در این بخش به عنوان مشاوره نحوه قبولی در گزینش ناجا چندین نکته ذکر شده که به شرح زیر می باشد:
در اولین مرحله از شرکت در گزینش ناجا، افراد می بایست از زمان و مکان دقیق برگزاری گزینش اطلاع کسب کرده تا در موعد مقرر در محل برگزاری حضور پیدا کرده و فرصت ایجاد شده را از دست ندهند. در مرحله بعدی، داوطلبان باید مراحل انجام گزینش را مطالعه نموده و با اطمینان کامل از هر کدام از بخش های آزمون مراحل گزینش را آغاز نمایند تا در نهایت به مشکلاتی از قبیل رد شدن در گزینش نیروی انتظامی بر نخورند.
با توجه به اینکه بخش بزرگی از گزینش شامل معاینات پزشکی می شود لذا افراد باید با اطمینان از سلامت خود در این بخش حضور پیدا کرده و دلایل مردودی در گزینش ناجا را با دقت بشناسند. در صورتی که فرد دارای هر گونه نقص یا مشکلی در سلامت باشد نباید در مراحل گزینش نیروی انتظامی شرکت نماید.
در ادامه بحث مشاوره نحوه قبولی در گزینش ناجا باید اضافه کرد که مصاحبه و گزینش بخش عقیدتی – سیاسی موضوع قابل توجه دیگری است که داوطلبان باید با علم و آگاهی کامل در این بخش حضور پیدا کنند. متقاضیان شرکت در گزینش ناجا، در این بخش باید با آمادگی کامل در خصوص موضوعات ساسی، اعتقادی شامل نماز، احادیث، روان خوانی قرآن و ... در گزینش حاضر شوند.
علاوه بر این موارد افراد باید کلیه مسائل سیاسی روز کشور و جهان را با دقت مطالعه نموده تا آماده پاسخگویی به سوالات مطرح شده در این بخش باشند. در مجموع شرط پذیرفته شدن در گزینش ناجا و از بین بردن گزینه رد شدن در گزینش نیروی انتظامی، مطالعه موارد مربوط به سوالات بخش های اعتقادی و سیاسی گزینش، داشتن آمادگی جسمانی بالا و حذف دلایل مردودی در گزینش می باشد که برای کلیه افراد به صورت مشترک و یکسان در نظر گرفته می شوند.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش نیروی انتظامی پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام آزمون های استخدامی هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ با توجه به اینکه گزینش نیرو انتظامی در چند بخش صورت می گیرد لذا رد شدن در این گزینش می تواند، مربوط به گزینش پزشکی، گزینش عقیدتی و ... باشد که در متن به جزئیات این موارد اشاره شده است.
✔️ ثبت درخواست اعتراض به رد شدن در گزینش نیروی انتظامی از طریق ثبت در سیستم و مراجعه حضوری نیز صورت می گیرد که در متن مفصل به این بخش پرداخته شده است.
✔️ بله امکان ثبت اعتراض به رد شدن در گزینش وجود دارد اما شرایط پذیرش این درخواست ها با توجه به قوانین و شرایط نیروی انتظامی کمی سخت گیرانه صورت می گیرد که در متن به جزئیات این موضوع پرداخته شده است.
برای مشاوره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش نیروی انتظامی
برای مشاوره دلایل مردودی و رد شدن در گزینش نیروی انتظامی
سلام من همه مراحل رو انجام دادم همه رو قبول شدم برای تایید نهایی دفترچه پزشکی از گوش من ایراد گرفتن چون که گوش چپم روی فرکانس 4000 روی 30 دسی بل شنیدم و اون موقعه هم سرماخوردگی داشتم ولی الان احساس می کنم که بهتر بشنوم نمی توانم روی دفترچه اعتراض بزنم برای تست دوباره
سلام . از طریق مدیریت گزینش نیروی انتظامی استان پیگیری کنین .
سلام من رد شدم از استخدامی گمونم بخاطر قرائت قرآن بود که یادم رفته بود ببرم الان اینو ببرم قبول می کنن .؟ با کارشناسان حرف زدم در گزینش جوابی ندادن به من .
سلام . باید از طریق گزینش نیروی انتظامی پیگیری کنین .
سلام من دانشگاه پیام نور هستم می خواستم بدونم برای ثبت نام نیروی انتظامی باید از دانشگاه انصراف داد یا می تونم تا زمان اعلام قبولی در استخدامی نیروی انتظامی در دانشگاه باشم
سلام . می تونین در استخدام و گزینش نیروی انتظامی شرکت کنین ، بعد از پذیرش نهایی از دانشگاه پیام نور انصراف بدین .
سلام کسی که یکبار رد شده باشه می تونه بعد چند وقت دوباره ثبت نام بکنه ؟
سلام . در صورتی که در گزینش نیروی انتظامی رد شدین ، نمی تونین مجدد در استخدام نیروی انتظامی شرکت کنین .
سلام قد من 158 است استخدام می شوم ؟
سلام . شرط حداقل قد رو ندارین ، در گزینش نیروی انتظامی رد میشین .
سلام من در مصاحبه عقیدتی سیاسی رد شدم آیا ممکن است با ثبت اعتراض بتوانم دوباره امتحان بدم ؟ یا کسی تا آلان با ثبت اعتراض موفق به تجدید نظر خواهی شده ؟
سلام . درخواست اعتراض تون رو ثبت کنین ، ممکنه موافقت شه مجدد در مراحل گزینش نیروی انتظامی شرکت کنین .
سلام پدر من سابقه زندان دارد رد می شوم ؟
سلام . احتمال رد شدن در گزینش نیروی انتظامی زیاده .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©